InstagramFacebook

Vai esi domājis izdot savu grāmatu? Mūsu mērķis ir radīt grāmatas, no kurām var mācīties dažādas gudrības un kā labi dzīvot. Mēs palīdzam autoriem piepildīt viņu sapņus - radīt savu grāmatu un atrast ceļu pie lasītāja.

Mēs uzskatām, ka katrs autors ir pelnījis godīgi saņemt atalgojumu par savu bieži vien daudzu gadu ieguldīto darbu. Autoriem sniedzam iespēju izvēlēties kontroles veidu par savu darbu un attiecīgi saņemt arī par to atbilstošu atalgojumu.

Mēs esam pārliecināti, ka varam palīdzēt katram autoram izdot savu grāmatu un tikt galā ar tiem darbiņiem, kas pašiem mazāk interesē vai sānāk, kā grāmatas koncepta izveide, rediģēšana, maketēšana, ilustrēšana, ISBN iegāde, druka, uzglabāšana, sūtīšana, tirdzniecība, mārketings vai sabiedrisko attiecību veidošana. Esam gatavi palīdzēt katram izdot savu pirmo vai jau kārtējo grāmatu un nogādāt to līdz lasītājam. 

Izdevniecība MontMasca palīdz autoriem izdot un pārdot savas grāmatas, kā arī informēt sabiedrību par pašu autora personību no dažādiem aspektiem - sava autora lapa, iespēja pārdot arī savus pakalpojumus un citas preces, kā arī norādīt savus aktuālos pasākumus.

Mūsu piedāvājums Autoriem

Var vienoties arī par pielāgotu piedāvājumu.

Visos gadījumos ir bezmaksas 1h konsultācija, lai izsvērtu autora vēlmes un vajadzības. Autors vienmēr tiek informēts par grāmatu tirāžas apjomiem un pēc pieprasījuma var saņemt informāciju par atlikušo grāmatu skaitu 20 darba dienu laikā no pieprasījuma veikšanas brīža. Autors patur visas tiesības izdot un pārdot savas grāmatas un citus produktus vai pakalpojumus jebkurā citā veidā iepriekš rakstiski informējot mūs par tādu darbību uzsākšanu.

Ņem vērā, ka izdevniecība MontMasca izdod grāmatas, kuras kaut kādā veidā izglīto vai palīdz cilvēkiem attīstīties visdažādākajās jomās - finanses, psiholoģija, pedagoģija, dažādas prasmes, dzīves ziņa u.c.

*Sponsori tiek piesaistīti katram projektam atsevišķi, balstoties uz to saturu un dažādām radošām idejām. Tas nozīmē, ka autora grāmatā būs jāpievieno sponsora sniegta informācija apjomā, par kuru atsevišķi vienojas katram projektam.

Aprakstītie piedāvājumi ir standartizēti, kurus var pielāgot katram projektam individuāli. Ieteikums pieteikties konsultācijai ar Silviju rakstot uz info@montmasca.lv, lai apsvērtu tavas grāmatas izdošanu kopā ar MontMasca.