InstagramFacebook

Personīgo finanšu un investīciju jomā Igaunijā tikai daži vārdi atbalsojas tik spēcīgi kā Jāks Rosāre. Viņa grāmata "Bagātības rokasgrāmata" ir kļuvusi par stūrakmeni personām, kuras vēlas iegūt finansiālu neatkarību vai vienkārši labāk pārvaldīt savas finanses. Šis raksts iedziļinās grāmatas atsauksmēs, lai labāk izprastu un sniegtu ieskatu no lasītājiem, kuri ir guvuši zināšanas, sasniegumus vai vēlējušies dalīties savās domās par grāmatu.

Tõnu Vahtra (goodreads.com, 2023) 

Šī grāmata aptver daudzveidīgas tēmas, un tajā daudzas lietas tiek izklāstītas, pamatojoties ne tikai uz autora personīgo pieredzi, bet arī intervijām. Lielākā daļa no Jāka pieredzes ir saistīta ar taupīšanu (50% klubs) un dzīves finanšu pārvaldību kopumā. Pēc tam grāmata pievēršas pasīvu ienākumu gūšanai, izmantojot aizdevumus, nekustamo īpašumu un akciju tirgu (dividendes).
Grāmatas vērtība slēpjas tās pilnīgumā. Tā ir kā ceļveža karte, kas iepazīstina ar dažādiem veidiem, kā sasniegt bagātību. Lasītāji var izvēlēties interesējošās nodaļas un dziļāk iepazīties ar tām. Šī grāmata īpaši ieteicama tiem, kuri sāk savu ceļu uz finansiālo stabilitāti.

Raivo Hein, investors (roosaare.com)

Šādas grāmatas vajadzētu izplatīt skolās, jo neviens nemāca, kā rīkoties ar naudu. Jauniešiem māca, ka jāiet uz darbu un jāsāk pelnīt algu. Bet neviens tev nemāca dzīvot tā, lai nauda strādatu tavā labā.

Ever Haabmets (roosaare.com)

Vēlos uzslavēt tikko izlasīto rokasgrāmatu – tā ir viena no labākajām grāmatām, ko esmu lasījis! Tagad esmu veicis savus pirmos akciju darījumus, ieguldījis un pie apvāršņa ir jau pirmais dzīvokļa pirkums.

Mart Remmelkoor (roosaare.com

Vispirms vēlos pateikties un uzslavēt par lielisko grāmatu. Šī ir labākā rokasgrāmata, kāda man jebkad ir bijusi. Tā ir uzrakstīta ļoti skaidri un tieši. Man patīk, ka grāmatā ir daudz labu un viegli saprotamu piemēru. Tāpat arī tabulas – informatīvas un interesantas. Grāmata ir motivējusi mani iegādāties un lasīt arī citas grāmatas par naudu un investīcijām. Acīmredzot, mani ietekmēja arī oranžā krāsa, kura grāmatā ir lietota ļoti drosmīgi – proti, tā ir mana mīļākā krāsa jau ilgu laiku.

Heli (roosaare.com

Ļoti inteliģenta un super izglītojoša grāmata. Galvenie principi ir izskaidroti ļoti vienkārši. Ņemot vērā, ka tā ir ekonomikas grāmata, tad var pieņemt, ka tā ir uzrakstīta garlaicīgi vai tajā izmantoti sarežģīti vārdi, kurus nevar saprast bez Google vai cita meklētāja palīdzības. Jāka Rosāres grāmata visu atspēko. Sen nebiju tik daudz mācījusies no grāmatas un tajā pašā laikā lasot arvien vairāk un vairāk, likās, ka lietas jau vairāk vai mazāk saprotu.

    Jāka Rosāres grāmata “Bagātības Rokasgrāmata” ir nenovērtējams resurss ikvienam, kurš vēlas kontrolēt savu finansiālo nākotni. Tā praktisko padomu, reālu piemēru un skaidras, pieejamas rakstīšanas kombinācija padara to par obligātu lasāmvielu gan iesācējiem, gan pieredzējušiem investoriem. Sekojot Rosāres norādījumiem, lasītāji var uzsākt ceļu uz finansiālu neatkarību un ilgtermiņa bagātību.

Ja arī Tu vēlies atstāt savu atsaksmi vai izlasīt grāmatu, tā ir pieejama šeit pat montmasca.lv

Interesants fakts, ka "Bagātības rokasgrāmata" netīšām nokļuva uz igauņu grupas mūzikas video. Tā nebija apmaksāta reklāma, vienkārši grāmata bija tieši tik laba!