InstagramFacebook
B2B Akadēmija
B2B Akadēmija

B2B (business-to-business) pārdošanas apmācības darbam ar lēmumu pieņēmējiem. 8 nodarbības, katra 3 stundu garumā + patstāvīgie uzdevumi zināšanu nostiprināšanai.

❕Reģistrējies dalībai apmācībās šeit

Apmācību laikā tiek iziets cauri visam aktīvajam B2B pārdošanas ceļam trenera vadībā. Katrs dalībnieks mācību laikā saņem personīgus ieteikumus, ko iespējams uzreiz arī pielietot praksē.

Apmācībās vienlaikus trenējas pārdevēji no dažādiem biznesa segmentiem, paplašinot redzesloku biznesā.

Tēmas katrā no nodarbībām un nodarbību datumi:

  • Klientu atlase (04.09.);
  • Tikšanās norunāšana (11.09.);
  • Sarunas vadīšana (18.09.);
  • Vajadzību atklāšana (25.09.);
  • Ķermeņa valoda (02.10.);
  • Prezentēšana (09.10.);
  • Darbs ar iebildumiem (16.10.);
  • Slēgšana (23.10.).

Atsauksmes

“Katru nedēļu tiek apskatīts svarīgs temats jebkuram pārdošanas cilvēkam. Tas, kas visbiežāk šķita kā klupšanas akmeņi pārdošanas procesā, pēc apmācībām tiek uztverti kā iespējas. Turpmāk darbā, ar jau konkrētiem paņēmieniem, iespējams strādāt vēl kvalitatīvāk, pārliecinātāk un produktīvāk. Vienlaikus, ārkārtīgi novērtēju, ka visā mācību gaitā, tika atgādināts par cilvēcīgo faktoru. Īpaši vēlos izcelt Gata milzīgo pretim nākšanu, atbalstu un dabisko vēlmi palīdzēt sasniegt profesionālos mērķus. Viennozīmīgi, pēc B2B akadēmijas ieguvu ne vien kaudzi jaunu zināšanu, sertifikātu un noderīgu kontaktu, bet arī tuvas draudzības. Šis viss noteikti ir tā vērts, lai kļūtu par daļu no jaudīgās B2B akadēmijas komandas! Dziļā pateicībā, Kristīne”

/Kristīne Pelle, SIA Baltic Finance/

 

“B2B Akadēmijas kurss sākumā var likties garš, bet visas nodarbības ir tik piepildītas un dod tik daudz vielas pārdomām, ka pēdējā nodarbībā pārņem izteikta vēlme iesākto turpināt.
Katra nodarbība ir pārdomāta, papildinot gan teorētiskās zināšanas, gan praktiskās iemaņas. Es ne vien apguvu jaunas uzrunāšanas, pārdošanas un darījumu slēgšanas tehnikas un iemācījos dažādos uztveres līmeņos labāk izprast savus potenciālos klientus, bet daudz labāk iepazinu pati sevi kā pārdevēju. Nav viens modelis, kas darbojas visiem, un Gatis palīdz katram pašam atrast to, kas strādā Tev. Īpaši vēlos uzsvērt to izkāpšanu no savas komforta zonas, kas katrā lekcijā tiek veicināta – tieši tur sākas tā mācīšanās un attīstība, nevis sēžot ar pierakstu kladīti un pildspalvu rokās. Paldies!”

/Līva Krastiņa, AS “Liepājas Papīrs”/

 

Gatis Silakaktiņš ir pārdošanas treneris un grāmatas “Pirkt, vai nepirkt – tāds ir jautājums”  autors. Viņš ir Business to business (B2B) pārdošanas praktiķis ar vairāk kā 20 gadu profesionālo pieredzi pārdošanā un tās vadīšanā. Fenotipoloģijas, 7 radikāļu metodes, Grafoloģijas, NLP un Eneagrammu praktiķis. Rīgas Biznesa kameras dibinātājs un valdes priekšsēdētājs – savieno desmitiem tirgus spēlētājus ik gadus Latvijā un starptautiski. SIA “Akadēmija “Sapņu Osta”” Valdes priekšsēdētājs un biznesa īstenotājs.

❕Reģistrējies dalībai apmācībās šeit

Pārdošanas apmācības

B2B Akadēmija

Darbs ar lēmumu pieņēmējiem

1000 eiro + PVN
  • Norises vieta: Ģertrūdes iela 27, Rīga
  • Apmācības no plkst. 13:00 līdz 16:00
  • Dalībnieku skaits: 12